Polemici

***
Numele meu este Magda. Trei consoane, o vocala dublata – semn al asperitatilor care se inchid. In cazul meu, cel putin, disputa universaliilor este transata. Poate de aici numele pe care i l-am dat copilului – Aletheia.

***
„Esti Magda Gradinaru? – Da, va ascult. – Trebuie sa-ti platesti datoria la CEC. (nod in gat, pipaire instinctiva a pungutei cu cei lei) – Despre ce datorie este vorba? Fiti, va rog, mai explicita, chiar nu stiu despre ce vorbim. – Cum care, nu lucrezi la NewsIn? (nodul numarul doi, cu nuante roscatii-romantice)- Am lucrat. Din luna aprilie nu mai lucrez in presa. (imi explic, pesemne) – Si costurile de card cine le plateste? Le platesti tu? S-a adunat datoria. (Kafka) – Si care este, va rog, datoria? – 3 lei. Cand sa trec aici ca achiti? – Va rog treceti data de maine. Dar am si eu o intrebare.(consoana numarul 1) – Spune. – Ne cunoastem personal? – De unde sa ne cunoastem? – Din usurinta cu care ma tutuiti (consoana numarul 2)”.

Anunțuri

Despre kairost
pentru ca alt nume decat καιρός/ kairos nu imi venea in intampinare, am adaugat un -t final, pentru a avea, astfel, existenta virtuala (Magda Gradinaru).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: